INNBYTTEKAMPANJE PÅ BIL, VOGN OG BOBIL - LES MER!

Kontakt Hymersenteret Trondheim AS

ketlyn-ernits--1-.jpg
Ketlyn Ernits
Butikk/kundemottaker 
DSC09315.JPG
Fredric Røvik
Kundemottaker 
DSC09309.JPG
Bjarne Knutsen
Salg 
DSC09305.JPG
Oskar Mikkelsen
Salgsleder 
Dag Erik Ysland
Takstmann 

Chat via Facebook

Fra venstre: Pål Amundsen, Oskar Mikkelsen, Markus Pangerl, Tor Grüner.

Hymersenteret i Trondheim er

Norges største Bürstner-forhandler

I februar feiret nyetablerte Hymersenteret i Trondheim at det var ett år siden de åpnet dørene for første gang. Nå har de allerede rukket å bli landets største Bürstner-forhandler. Daglig leder Oskar Mikkelsen forteller at reisen så langt har gått over all forventing.

– Vi synes selvfølgelig det er utrolig morsomt å vinne en slik pris! Vi var ikke klar over det på forhånd så vi ble meget overasket under utdelingen, ler Oskar Mikkelsen, daglig leder ved Hymersenteret i Trondheim. Prisen ble utdelt under forhandlerkongressen for Kroken Caravan Imports forhandlere i Sölden, Østerrike.

Mikkelsen forteller at Bürstner er et tysk kvalitetsmerke som treffer godt på pris.
– Jeg tror den viktigste grunnen til at Bürstner er et såpass populært bobilmerke blant våre kunder, er først og fremst at Bürstner har gjort en bra jobb med utvikling av et bredt modellspekter til fornuftig pris. I tillegg har vi kunnskapsrike selgere som kjenner produktene godt, og samtidig er flinke til å lytte til kundenes behov.

  >> Se oversikt over Burstner 2017-modeller

Nøkkelen for å lykkes
– Lojale kunder er nøkkelen for å lykkes. Dette er også noe vi kontinuerlig jobber med, for å stadig bli bedre. Det er spesielt viktig at kundene får hjelp dersom det oppstår et eller annet. Mikkelsen påpeker at god service også etter at handelen er gjennomført, er en suksessfaktor. 
Bürstner Nordic er laget for det nordiske klimaet, spesielt med tanke på utrustningen som stor varmer, gulvvarme, vinterisolert matte utvendig og oppvarmbar spillvannstank.
Over all forventning
– Fjoråret gikk over all forventning for vår del og vi hadde rett og slett et fantastisk år. Vi ser meget lyst på fremtiden, forteller en entusiastisk Mikkelsen. 
– Vi har et mål om å øke salget betydelig i 2017. Vi har ikke satt noe eksakte mål, men en økning på 40% burde være overkommelig, avslutter han. 
Campinggiganten Bürstner var Norges mest solgte bobilmerke i hele 9 år. Nå ønsker de å gjenta suksessen, og satser knallhardt for å komme tilbake blant topp tre.
Lever av å levere
Hymersenteret holder til i moderne lokaler på totalt 1.500-1.600 kvadratmeter, hvorav 850 kvadratmeter er utstilling, i tillegg til en bugnende butikk med campingutstyr og tilbehør. Resten av lokalene består av et topp-utstyrt verksted, hvor de utfører all slags service og reparasjoner. 
 
– Et godt verksted med dyktige fagfolk er viktig for kundene våre. Det å ha alle tjenester samlet på ett sted og mekanikere som er spesialister på bobil og campingvogn gir en trygghet, og er med på å gjøre oss til en totalleverandør innenfor caravan. Vi ser frem til fortsettelsen, og gleder oss til campingsesongen 2017, avslutter Mikkelsen.
Aktuelt

Bestill verkstedtime